Francja

Brak komentarzy: 0
MGN 05/2004

publikacja 31.03.2012 23:57

Matko Boska z Lourdes, módl się za mieszkańców Francji

Francja

Dla każdego Francuza bardzo ważne jest dobre jedzenie. Może dlatego francuska kuchnia uważana jest za najlepszą na świecie. Żaby, ślimaki, trufle – czyli wyjątkowo aromatyczne grzyby, wykopywane z ziemi przez specjalnie do tego szkolone świnie. Na dodatek dojrzewające sery – dla jednych pachnące, dla innych śmierdzące. Ponadto doskonałe sosy i wina.

Dziękujemy, że z nami jesteś

To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.

W subskrypcji otrzymujesz

  • Nieograniczony dostęp do:
    • wszystkich wydań on-line tygodnika „Gość Niedzielny”
    • wszystkich wydań on-line on-line magazynu „Gość Extra”
    • wszystkich wydań on-line magazynu „Historia Kościoła”
    • wszystkich wydań on-line miesięcznika „Mały Gość Niedzielny”
    • wszystkich płatnych treści publikowanych w portalu gosc.pl.
  • brak reklam na stronach;
  • Niespodzianki od redakcji.
Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
Pierwsza strona Poprzednia strona Następna strona Ostatnia strona
oceń artykuł Pobieranie..
Dyskusja zakończona.